In Dragoste si in Razboi ep 4

person Dyabolik today 23:10
In Dragoste si in Razboi ep 4 rezumat,In Dragoste si in Razboi ep 4 rezumat,In Dragoste si in Razboi ep 4 serial turcesc,In Dragoste si in Razboi episodul 4 rezumat online.

In Dragoste si in Razboi episodul 4 rezumat. Șura, care este conștientă de faptul că Kurt Seyit este condamnat la moartea, nu va permite o nouă despărțire. În ciuda pericolelor care o așteaptă atâta timp cât este împreună cu Kurt Seyit, ea va alegea iubirea în detrimental vieții. Cu speranța că nu se vor mai despărți niciodată, ei se vor îndrepta către Crimeea, locul în care s-a născut Kurt-Seyit.

Petro, care în schimbul vieții lui și a familiei, va alege să ia viața celui mai bun prieten, va accepta misiunea de a-i omorâ pe Celil și Kurt Seyit, scop în care va merge pe urmele lor în Cirmeea.
Călătoria care va începe cu pericole, va fi îngreunată și mai mult la fiecare popas. Pe de altă parte Tatya va căuta să apere, cu prețul vieții, cadoul care urma să pecetluiască definitiv iubirea sa cu Celil.

Kurt Seyit împreună cu iubita sa, dragostea vieții lui, care și-a părăsit familia pentru el, și prietenii lui devotați vor ajunge în Crimeea.  În ciuda viselor pe care și le-a închipuit tot drumul, Șura va găsi aici pe tatăl lui Kurt Seyit, a cărui vorbă este ordin pentru acesta și  familia acestuia,  de care Seyit este foarte atașat.
v

Categoriistyle

first_page
fast_rewind
last_page
fast_forward
Blogger
Disqus
Yorum Ekle mode_comment