In Dragoste si in Razboi ep 3

person Dyabolik today 23:15
In Dragoste si in Razboi ep 3 rezumat,In Dragoste si in Razboi ep 3 rezumat,In Dragoste si in Razboi ep 3 serial turcesc,In Dragoste si in Razboi episodul 3 rezumat online.

Vestea morții lui Kurt Seyit se va instala în inima lui Șura precum o rană provocată de un glonț care nu se poate vindeca. Pe de altă parte și boala tatălui său ajunsese în faza finală. Ea va fi copleșită de cele două dureri și îi va slăbi lupta cu viața. În timp ce Pedro, care se va afla în momentele grele lângă Șura și familia ei, în baza promisiunilor făcute va începe să-și clădească viitorul împreună cu Șura.

În ciuda faptului că a lipsit o lungă perioadă de timp, Celil nu și-a pierdut niciodată speranța că Kurt Seyit trăiește. El va continua să-l caute în spitalele din împrejurimi. În momentul când îl va găsi, Șura este în situația de a-și fi pierdut și ultima dorință pentru rămâne în viață.

Atunci când Kurt Seyit își va reveni în spitalul, unde era tratat, prima sa dorință va fi aceea de a o revedea pe Șura. Datorită schimbărilor din țară, Șura și familia ei vor fi nevoiți să-și părăsească casa și să se mute la mătușa lor.

Atunci când Pedro va afla că Kurt-Seyit este în viață, va pune la cale o intrigă vicleană care să demonstreze lui Șura vestea morții lui Kurt-Seyit.  Atunci când Kurt-Seyit va ieși la drum să o caute pe Șura, singurul scut în fața trădării, pe care o are de suportat, va iubirea lui.v

Categoriistyle

first_page
fast_rewind
last_page
fast_forward
Blogger
Disqus
Yorum Ekle mode_comment